25 Nisan 2009 Cumartesi

An itibariyle bulmuş bulunmaktayım.

Eskiden insanlar bloglarını neden açar, okuyanı hemen olur mu, niye okur insanlar pek anlamıyormuşum. Hiç bu kadar basit olucağını düşünmemişim.


"Sonuç itibariyle blog da bir sosyalleşme aracıymış. "


Ama msn olsun, gtalk olsun zibilyon tane yerden bu güne kadar bu ihtiyacını karşılayan ben; evde oturmamın 3 günü, aynı koltuğun üzerinde durmamın yaklaşık 7. saatinde bunun bana yetmediğini can sıkıntısından keşfetmiş durumdayım.


Sıkıntımı, sosyalliğimi ne kadar giderir bilmiyorum, çok şizofrenik gelmiştir bana hep bu blog olayı. paso kendinle konuşuyorsun sonuç itibariyle. Olsun varsın.


Anlamını gugılda arayıp tatmin olmadığım, ekşi sözlüğünde "yok öyle birşey" değip, tevazüyle ekleyip "ama olabilir de" dediği bir deyişle başlayalım:


"Bismillah deyip, daldık denize..."

2 yorum:

  1. Ben de açıcam yakında, hatta aylar öncesinden hesabımı da aldım, ama bi türlü yeterince gaza gelip başlayamadım.
    Bence eğlenceli bişey,kimseler okumasa bile kendini tatmin ediyorsun. Bir nevi modern zamanların fanzini işte,neden fanzinse blog da o sebeple var(ama yerini tutamaz bence o ayrı)
    hadi hayırlı olsun bakalım.

    YanıtlaSil
  2. lise 1 de yazmaya basladigimda subat tatiliydi, ama kar yagiyordu bir hafta evde mahsur kalmistim. benim de blog hikayem oyle baslamisti.

    hayırlı olsun hayrını goresin. takipteyiz yessör.

    YanıtlaSil